Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» HVZeeland.nl

Introductie

HVZeeland.nl brengt haar bezoekers dagelijks nieuws en achtergronden rondom het thema veiligheid. Het gaat met name om verslaggeving in woord, beeld en geluid over calamiteiten zoals branden en ongevallen. HVZeeland.nl bestaat sinds oktober 2003 en is eigendom van Provicom Multimediadiensten. Met zo'n 3,3 miljoen paginaweergaves per maand en een bereik van 250.000 unieke bezoekers (Bron: Google Analytics (periode: januari 2013 t/m december 2013) is HVZeeland.nl één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

De opdracht

Voor HVZeeland.nl is goede bereikbaarheid natuurlijk erg belangrijk. Een nieuwssite moet immers grote piekmomenten aankunnen. Voor Provicom dus de opdracht om een snelle, stabiele website te maken. Provicom maakte een ontwerp en bouwde ook een beheersysteem op maat. Ook hebben we natuurlijk het logo ontworpen. Verder hebben we diverse soorten promotiemateriaal ontworpen: ballonnen, flyers, posters en stickers.

Bekijk nu de website: www.hvzeeland.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »