Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» HVZeeland.nl

Introductie

HVZeeland.nl brengt haar bezoekers dagelijks nieuws en achtergronden rondom het thema veiligheid. Het gaat met name om verslaggeving in woord, beeld en geluid over calamiteiten zoals branden en ongevallen. HVZeeland.nl bestaat sinds oktober 2003 en is eigendom van Provicom Multimediadiensten. Met zo'n 3,3 miljoen paginaweergaves per maand en een bereik van 250.000 unieke bezoekers (Bron: Google Analytics (periode: januari 2013 t/m december 2013) is HVZeeland.nl één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

De opdracht

Voor HVZeeland.nl is goede bereikbaarheid natuurlijk erg belangrijk. Een nieuwssite moet immers grote piekmomenten aankunnen. Voor Provicom dus de opdracht om een snelle, stabiele website te maken. Provicom maakte een ontwerp en bouwde ook een beheersysteem op maat. Ook hebben we natuurlijk het logo ontworpen. Verder hebben we diverse soorten promotiemateriaal ontworpen: ballonnen, flyers, posters en stickers.

Bekijk nu de website: www.hvzeeland.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »