Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Het Goese Lederwaren Huis

Introductie

Het Goese Lederwaren Huis is een speciaalzaak in lederwaren en reisartikelen. In de afgelopen 18 jaar is de zaak uitgegroeid tot een in de wijde omtrek bekende tassen- en kofferzaak. Het Goese Lederwaren Huis verkoopt onder meer damestassen, klein lederwaren, schooltassen, reisartikelen, paraplu's en aktetassen.

De opdracht

Voor deze klant maakten wij in 2014 een overzichtelijke bedrijfswebsite die duidelijk het assortiment van deze winkel weergeeft. De website beschikt daarom niet alleen over een 'standaard' menu maar ook over een knoppenoverzicht met daarin iconen van de verschillende productgroepen. Deze iconen zijn door onze grafische afdeling op maat gemaakt en worden inmiddels ook in andere uitingen gebruikt. Wij verzorgden ook de fotografie.

Bekijk nu de website: www.hetgoeselederwarenhuis.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »