Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Het Goese Lederwaren Huis

Introductie

Het Goese Lederwaren Huis is een speciaalzaak in lederwaren en reisartikelen. In de afgelopen 18 jaar is de zaak uitgegroeid tot een in de wijde omtrek bekende tassen- en kofferzaak. Het Goese Lederwaren Huis verkoopt onder meer damestassen, klein lederwaren, schooltassen, reisartikelen, paraplu's en aktetassen.

De opdracht

Voor deze klant maakten wij in 2014 een overzichtelijke bedrijfswebsite die duidelijk het assortiment van deze winkel weergeeft. De website beschikt daarom niet alleen over een 'standaard' menu maar ook over een knoppenoverzicht met daarin iconen van de verschillende productgroepen. Deze iconen zijn door onze grafische afdeling op maat gemaakt en worden inmiddels ook in andere uitingen gebruikt. Wij verzorgden ook de fotografie.

Bekijk nu de website: www.hetgoeselederwarenhuis.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »