Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Garage Touw

Introductie

Garage Touw is opgericht in 1947. Het bedrijf is in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor, en showroom een prima bedrijfspand vormen. Touw is gespecialiseerd in klassiekers/oldtimers. U kunt er ook terecht voor hulp bij het importeren van auto's uit Duitsland.

De opdracht

Toen Garage Touw in 2014 bij ons kwam voor een nieuwe website lag er een helder eisenpakket. De huidige website was aan vervanging toe en er was een goed beeld van wat de wensen waren met betrekking tot de lay-out.

We bouwden in het voorjaar van 2014 een complete website waarin ook het occasionaabod overzichtelijk wordt weergegeven. Hiervoor gebruikten wij een koppeling met de database van een externe partij die het aanbod van Garage Touw al volledig bevatte. De gegevens uit deze database worden echter volledig in een eigen jasje gegoten en passen daarom volledig binnen de stijl van de website. De site is in 2015 ook nog eens responsive gemaakt en kan voorlopig dus weer even mee.

Bekijk nu de website: www.garagetouw.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »