Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Garage Touw

Introductie

Garage Touw is opgericht in 1947. Het bedrijf is in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor, en showroom een prima bedrijfspand vormen. Touw is gespecialiseerd in klassiekers/oldtimers. U kunt er ook terecht voor hulp bij het importeren van auto's uit Duitsland.

De opdracht

Toen Garage Touw in 2014 bij ons kwam voor een nieuwe website lag er een helder eisenpakket. De huidige website was aan vervanging toe en er was een goed beeld van wat de wensen waren met betrekking tot de lay-out.

We bouwden in het voorjaar van 2014 een complete website waarin ook het occasionaabod overzichtelijk wordt weergegeven. Hiervoor gebruikten wij een koppeling met de database van een externe partij die het aanbod van Garage Touw al volledig bevatte. De gegevens uit deze database worden echter volledig in een eigen jasje gegoten en passen daarom volledig binnen de stijl van de website. De site is in 2015 ook nog eens responsive gemaakt en kan voorlopig dus weer even mee.

Bekijk nu de website: www.garagetouw.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »