Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Fastworld Computers

Introductie

Fastworld Computers is een jong en dynamisch automatiseringsbedrijf, gevestigd aan de Kanaalstraat 33 in Oost-Souburg. Het bedient de particuliere en klein zakelijke markt op het gebied van hard- en software. Ook beschikt het bedrijf over een eigen technische dienst.

De opdracht

Toen Fastworld Computers in 2013 bij ons aanklopte voor een nieuwe website hebben we uiteraard eerst alle wensen met de klant besproken. Daaruit kwam naar voren dat deze computerwinkel graag regelmatig zelf met behulp van een Content Managementsysteem (CMS) nieuwe aanbiedingen zou willen plaatsen. Daarom werd besloten hier een apart gedeelte op de homepage voor in te richten. In de praktijk bleek er echter onvoldoende tijd om regelmatig nieuwe aanbiedingen te plaatsen. Daarom is dit onderdeel inmiddels niet meer zichtbaar. Wel worden nog af en toe nieuwe acties geplaatst op de pagina 'Producten'.

Bekijk nu de website: www.fastworld.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »