Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Fastworld Computers

Introductie

Fastworld Computers is een jong en dynamisch automatiseringsbedrijf, gevestigd aan de Kanaalstraat 33 in Oost-Souburg. Het bedient de particuliere en klein zakelijke markt op het gebied van hard- en software. Ook beschikt het bedrijf over een eigen technische dienst.

De opdracht

Toen Fastworld Computers in 2013 bij ons aanklopte voor een nieuwe website hebben we uiteraard eerst alle wensen met de klant besproken. Daaruit kwam naar voren dat deze computerwinkel graag regelmatig zelf met behulp van een Content Managementsysteem (CMS) nieuwe aanbiedingen zou willen plaatsen. Daarom werd besloten hier een apart gedeelte op de homepage voor in te richten. In de praktijk bleek er echter onvoldoende tijd om regelmatig nieuwe aanbiedingen te plaatsen. Daarom is dit onderdeel inmiddels niet meer zichtbaar. Wel worden nog af en toe nieuwe acties geplaatst op de pagina 'Producten'.

Bekijk nu de website: www.fastworld.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »