Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Autowaspark Kuzee

Introductie

Kuzee Autologistiek is in Zeeland, maar ook ver daarbuiten, een bekende naam als het gaat om autotransport. Het bedrijf beschikt ook over twee autowasparken: één aan de Pearyweg in Goes en één aan de Marie Curieweg in Oost-Souburg. Bij de wasstraten kunnen zowel personenauto's als bedrijfswagens terecht. Ook zijn er wasboxen waar mensen zelf hun voertuig kunnen reinigen.

De opdracht

In het najaar van 2012 kregen we van Kuzee de opdracht om een al gemaakt website-ontwerp om te zetten in een werkende, maar niet via een beheersysteem beheerbare website. Zodoende realiseerden we in samenwerking met insign uit Goes een website met daarop veel informatie over de beide wasstraten. In 2015 is deze website alsnog voorzien van een achterliggend Content Managementsysteem omdat men de site vaker wilde gaan updaten.

In het voorjaar van 2016 hebben de vestiging in Oost-Souburg voorzien van ons narrowcastingsysteem Easychannel. Op het scherm worden wachtende klanten van de wasstraat voorzien van informatie over loepende acties. Dit alles wordt afgewisseld met nieuws en weersinformatie. Op het scherm draait ook een ticker mee met logo's van adverteerders.

Bekijk nu de website: www.autowasparkkuzee.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »