Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Autowaspark Kuzee

Introductie

Kuzee Autologistiek is in Zeeland, maar ook ver daarbuiten, een bekende naam als het gaat om autotransport. Het bedrijf beschikt ook over twee autowasparken: één aan de Pearyweg in Goes en één aan de Marie Curieweg in Oost-Souburg. Bij de wasstraten kunnen zowel personenauto's als bedrijfswagens terecht. Ook zijn er wasboxen waar mensen zelf hun voertuig kunnen reinigen.

De opdracht

In het najaar van 2012 kregen we van Kuzee de opdracht om een al gemaakt website-ontwerp om te zetten in een werkende, maar niet via een beheersysteem beheerbare website. Zodoende realiseerden we in samenwerking met insign uit Goes een website met daarop veel informatie over de beide wasstraten. In 2015 is deze website alsnog voorzien van een achterliggend Content Managementsysteem omdat men de site vaker wilde gaan updaten.

In het voorjaar van 2016 hebben de vestiging in Oost-Souburg voorzien van ons narrowcastingsysteem Easychannel. Op het scherm worden wachtende klanten van de wasstraat voorzien van informatie over loepende acties. Dit alles wordt afgewisseld met nieuws en weersinformatie. Op het scherm draait ook een ticker mee met logo's van adverteerders.

Bekijk nu de website: www.autowasparkkuzee.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »