Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Autoservice Besuijen

Introductie

Autoservice Besuijen heeft vestigingen aan de Livingstoneweg in Goes en de Hermesweg in Vlissingen en is het enige echt onafhankelijke RDW-erkende keuringsbedrijf in Zeeland. Klanten hoeven daardoor niet te twijfelen aan de resultaten van de keuring; het bedrijf is namelijk niet gebaat bij het afkeuren van het voertuig. Besuijen verricht APK zonder afspraak voor voertuigen tot maximaal 3500 kg. 

De opdracht

Voor Autoservice Besuijen maakten wij, geheel naar de ideeën van de klant, in het voorjaar van 2013 een gloednieuwe website. Daarin verwerkten we natuurlijk de bestaande huisstijl. Voor dit keuringsbedrijf maakten we ook een internetadvertentie.

Bekijk nu de website: www.autoservicebesuijen.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »