Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Autobedrijf Van Damme

Introductie

Autobedrijf Van Damme is gevestigd in het Noord-Bevelandse Wissenkerke. Deze autogarage is lid van BOVAG en bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt. Van Damme levert niet alleen occasions, het bedrijf is ook gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk advies over de aankoop van gloednieuwe auto's. Verder is naast het autobedrijf ook een Tamoil-tankstation gevestigd om zo totaalpartner te zijn op het gebied van mobiliteit.

De opdracht

In de zomer van 2013 kregen we  van Autobedrijf Van Damme de opdracht op een nieuwe logo te maken. Dat was de start van een langere en veelzijdigere samenwerking. Het oude logo bevatte was gedateerd geraakt. Onze grafische afdeling heeft daarom een volledig digitaal nieuw, fris en vooral eigentijds logo getekend. Het nieuwe beeldmerk bestaat uit een tekening van een personenauto en de woorden 'van damme' en 'autobedrijf'. De kleurenbalk staat voor de veelzijdigheid aan service die Van Damme te bieden heeft: verkoop en onderhoud van alle merken auto's en de levering van brandstof.

In navolging van het nieuwe logo kon het toepassen van de nieuwe huisstijl natuurlijk niet uitblijven. Daarom leverden we onder meer een flinke stapel visitekaartjes met het nieuwe logo. Later maakten we ook een complete website die momenteel door de klant zelf wordt bijgehouden middels ons eigen Content Managementsysteem (CMS). De laatste nieuwsberichten op de site worden automatisch ingelezen via branche-organisatie BOVAG.

Bekijk nu de website: www.vandammeautos.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »