Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Haarstudio Dauwendaele

Introductie

Haarstudio Dauwendaele is te vinden aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Deze kapperszaak werd op 1 december 2012 geopend door Patricia en Priscilla Jansen. In de salon kunnen heren, dames en kinderen terecht voor een knipbeurt. Haarstudio Dauwendaele biedt ook een breed pakket behandelingen, van verven tot stylen en van watergolven tot invlechten. Sinds 1 oktober 2014 is Haarstudio Veersche Poort een feit: een tweede vestiging met dezelfde kwaliteit en dezelfde scherpe prijzen.

De opdracht

Sinds maart 2013 heeft deze kapsalon de beschikking over een professionele website. Provicom Multimediadiensten bouwde een complete website. Daarnaast verzorgden we ook de fotografie en maakten we verschillende internetadvertenties.

Bekijk nu de website: www.haarstudiodauwendaele.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »