Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Haarstudio Dauwendaele

Introductie

Haarstudio Dauwendaele is te vinden aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Deze kapperszaak werd op 1 december 2012 geopend door Patricia en Priscilla Jansen. In de salon kunnen heren, dames en kinderen terecht voor een knipbeurt. Haarstudio Dauwendaele biedt ook een breed pakket behandelingen, van verven tot stylen en van watergolven tot invlechten. Sinds 1 oktober 2014 is Haarstudio Veersche Poort een feit: een tweede vestiging met dezelfde kwaliteit en dezelfde scherpe prijzen.

De opdracht

Sinds maart 2013 heeft deze kapsalon de beschikking over een professionele website. Provicom Multimediadiensten bouwde een complete website. Daarnaast verzorgden we ook de fotografie en maakten we verschillende internetadvertenties.

Bekijk nu de website: www.haarstudiodauwendaele.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »