Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Haarstudio Veersche Poort

Introductie

Haarstudio Veersche Poort is een zusje van Haarstudio Dauwendaele. Deze kapperszaken zijn beiden gevestigd in Middelburg. De vestiging Veersche Poort is sinds 1 oktober 2014 te vinden aan het Fazantenhof, de andere vestiging opende twee jaar eerder aan de Vrijlandstraat.

In de salon kunnen heren, dames en kinderen terecht voor een knipbeurt. Haarstudio Veersche Poort biedt ook een breed pakket behandelingen, van verven tot stylen en van watergolven tot invlechten.

De opdracht

In navolging van ons veelzijdige werk voor Haarstudio Dauwendaele maakten wij voor deze nieuwe vestiging een complete website. Verder ontwierpen en leverden we onder meer een uitnodigingskaart op A5-formaat. Daarnaast verzorgden we ook de fotografie en maakten we verschillende internetadvertenties.

Bekijk nu de website: www.haarstudioveerschepoort.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »