Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Haarstudio Veersche Poort

Introductie

Haarstudio Veersche Poort is een zusje van Haarstudio Dauwendaele. Deze kapperszaken zijn beiden gevestigd in Middelburg. De vestiging Veersche Poort is sinds 1 oktober 2014 te vinden aan het Fazantenhof, de andere vestiging opende twee jaar eerder aan de Vrijlandstraat.

In de salon kunnen heren, dames en kinderen terecht voor een knipbeurt. Haarstudio Veersche Poort biedt ook een breed pakket behandelingen, van verven tot stylen en van watergolven tot invlechten.

De opdracht

In navolging van ons veelzijdige werk voor Haarstudio Dauwendaele maakten wij voor deze nieuwe vestiging een complete website. Verder ontwierpen en leverden we onder meer een uitnodigingskaart op A5-formaat. Daarnaast verzorgden we ook de fotografie en maakten we verschillende internetadvertenties.

Bekijk nu de website: www.haarstudioveerschepoort.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »