Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Brasserie De Tijd

Introductie

Brasserie de Tijd is gelegen aan de Markt in Westkapelle. De keuken van De Tijd is de gehele dag geopend en klanten kunnen daarom ook terecht voor lunch, diners en desserts. Bij Brasserie de Tijd kunt u de vier elementen van de tijd (water, lucht, vuur en aarde) beleven. Deze elementen komen terug in het interieur en de huisstijl van De Tijd. Ook het logo, waarin een klok is verwerkt, is geheel in lijn met dit thema. 

De opdracht

Sinds 2014 hebben wij voor dit restaurant verschillende  bestaande grafische ontwerpen vernieuwd. Zo maakten we onder meer een nieuwe opzet voor de drankenkaarten en de menukaarten. Bij de menukaarten kozen we voor een compleet nieuwe voorkant, maar wel met voor de vaste gast herkenbare elementen. We ontwierpen ook volgbladen zodat men het (wisselende) menu continu zelf actueel kan houden. Verder leverden we verschillende flyers en zorgden we voor een nieuwe opzet voor het reclamebord bij de lokale voetbalvereniging V.V. De Noormannen.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »