Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Brasserie De Tijd

Introductie

Brasserie de Tijd is gelegen aan de Markt in Westkapelle. De keuken van De Tijd is de gehele dag geopend en klanten kunnen daarom ook terecht voor lunch, diners en desserts. Bij Brasserie de Tijd kunt u de vier elementen van de tijd (water, lucht, vuur en aarde) beleven. Deze elementen komen terug in het interieur en de huisstijl van De Tijd. Ook het logo, waarin een klok is verwerkt, is geheel in lijn met dit thema. 

De opdracht

Sinds 2014 hebben wij voor dit restaurant verschillende  bestaande grafische ontwerpen vernieuwd. Zo maakten we onder meer een nieuwe opzet voor de drankenkaarten en de menukaarten. Bij de menukaarten kozen we voor een compleet nieuwe voorkant, maar wel met voor de vaste gast herkenbare elementen. We ontwierpen ook volgbladen zodat men het (wisselende) menu continu zelf actueel kan houden. Verder leverden we verschillende flyers en zorgden we voor een nieuwe opzet voor het reclamebord bij de lokale voetbalvereniging V.V. De Noormannen.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »