Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Administratiekantoor Compurad

Introductie

Administratiekantoor Compurad is een voortzetting van Accountantskantoor van der Hoek & Lengton BV, een kantoor dat al meer dan 25 jaar gevestigd is in Middelburg. U kunt er onder meer terecht voor het verzorgen van de financiële en loonadministratie, startersbegeleiding en aangifte inkomstenbelasting. 

Het kantoor bedient zowel particuliere als zakelijke klanten en opereerde tot de zomer van 2013 vanuit het pand “De Pyramide”aan de Lange Noordstraat 37 in Middelburg. Sinds begin augustus 2013 beschikt Compurad over een gloednieuw kantoorgebouw aan de Heerlijkheidsweg 15 op bedrijventerrein Ramsburg in diezelfde plaats. Administratiekantoor Compurad is aangesloten bij de NOAB: de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingsdeskundigen.

De opdracht

Administratiekantoor Compurad uit Middelburg is al sinds 2006 klant bij Provicom en was daarmee één van de eerste klanten van Provicom. In de jaren die volgden zijn wij Compurad op tal van vlakken behulpzaam. Zo bouwden we in januari 2013 een nieuwe website nadat we in 2006 al een eerste versie maakten. Via die site kunnen klanten nu ook eenvoudig hulp op afstand krijgen. Medewerkers van Compurad kunnen gemakkelijk meekijken met het beeldscherm van de klant om zo problemen op te lossen of beter advies te geven. In de zomer van 2015 is de website responsive gemaakt. Verder verzorgden we  voor dit administratiekantoor de fotografie van de bouw van het nieuwe pand, algemene bedrijfsfotografie, verzorgden we drukwerk en leverden we digitale telefonie (voip).  

Provicom is voor Compurad ook de vaste partner op it-gebied. Wij begeleidden in 2013 de verhuizing op het gebied van ict in de breedste zin van het woord. Wij realiseerden een nieuwe internetverbinding, leverden onder meer een nieuwe serverkast, bouwden een goed dekkend WiFi-netwerk en zorgden er tot slot voor dat er nu wordt gebeld via VoIP. Compurad heeft daarbij de beschikking over een flink aantal handsets. Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken is een infrastructuur gerealiseerd die er voor zorgt dat een bellende medewerker zich door het gehele pand kan verplaatsen zonder dat de verbinding wegvalt.

Bekijk nu de website: www.compurad.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »