Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Accountantskantoor Van Stee

Introductie

Accountantskantoor Van Stee werd op 1 januari 1992 in Vlissingen opgericht als administratiekantoor. Sinds 1999 is het bedrijf voortgezet als accountantskantoor. Sinds 1 januari 2003 is het kantoor gevestigd aan de Loskade in Middelburg. U kunt er terecht voor het verzorgen van de boekhouding, de loonadministratie en het opstellen en controleren van de jaarrekening. Van Stee richt zich met name op het MKB maar helpt ook ZZP'ers en particulieren.

De opdracht

De samenwerking tussen Accountantskantoor Van Stee en Provicom Multimediadiensten gaat terug tot 2006. Van Stee is dus één van de klanten van het eerste uur. In 2006 bouwden we al een eerste website. Na enkele kleinere tussentijdse aanpassingen is in het najaar van 2012 een compleet nieuwe website gelanceerd. Daarvoor maakten we ook een serie bedrijfsfoto's.

Bekijk nu de website: www.vanstee.info.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »