Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Brasserie/Vistaria De Fontein

Introductie

Brasserie De Fontein is gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt, heeft 120 zitplaatsen binnen en 75 zitplaatsen buiten (met bediening). De keuken van de brasserie is de hele dag geopend voor zowel lunch als diner. Het restaurant verzorgt ook catering. Er is ook een aparte vistaria-snackbar, gevestigd in een aangrenzend pand.

De opdracht

Sinds 2013 hebben wij diverse uitingen voor het restaurant en de vistaria-snackbar van Brasserie De Fontein gemaakt. We leverden onder meer drukwerk en drie beachvlaggen met watervoet. Ook leverden we drie grote PVC-spandoeken waarvan één in een frame voor bevestiging aan de gevel. De andere twee worden gebruikt in marktkramen. We ontwikkelden een nieuwe huisstijl en pasten die toe in onder meer menukaarten, drankenkaarten, placemats, briefpapier, enveloppen, flyers en cadeaubonnen.

In de zomer van 2015 leverden we voor zowel de brasserie als het restaurant een complete, responsive website op.

Bekijk nu de website: www.brasseriedefontein.nl.
Bekijk nu de website: www.vistariadefontein.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »