Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Brasserie/Vistaria De Fontein

Introductie

Brasserie De Fontein is gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt, heeft 120 zitplaatsen binnen en 75 zitplaatsen buiten (met bediening). De keuken van de brasserie is de hele dag geopend voor zowel lunch als diner. Het restaurant verzorgt ook catering. Er is ook een aparte vistaria-snackbar, gevestigd in een aangrenzend pand.

De opdracht

Sinds 2013 hebben wij diverse uitingen voor het restaurant en de vistaria-snackbar van Brasserie De Fontein gemaakt. We leverden onder meer drukwerk en drie beachvlaggen met watervoet. Ook leverden we drie grote PVC-spandoeken waarvan één in een frame voor bevestiging aan de gevel. De andere twee worden gebruikt in marktkramen. We ontwikkelden een nieuwe huisstijl en pasten die toe in onder meer menukaarten, drankenkaarten, placemats, briefpapier, enveloppen, flyers en cadeaubonnen.

In de zomer van 2015 leverden we voor zowel de brasserie als het restaurant een complete, responsive website op.

Bekijk nu de website: www.brasseriedefontein.nl.
Bekijk nu de website: www.vistariadefontein.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »