Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Blankenburgh Wonen & Slapen

Introductie

Het team van Blankenburgh Wonen & Slapen bestaat van originele uit echte woning-inrichters. Door de loop van de jaren is de expertise echter verbreed. Inmiddels kunt u hier daarom terecht voor een totaalconcept op het gebied van wonen. Van vloeren tot gordijnen, en van bedden tot aan relaxfauteuils of bankstellen: Blankenburgh levert het allemaal.

De opdracht

In de meubelwinkel aan de Langeviele in Middelburg hingen wij in februari 2016 een narrowcastingsysteem op waarop onder meer de verschillende meubelen, bedden en gordijnen worden gevisualiseerd middels foto's. Ook wordt via het scherm op interactieve wijze informatie gegeven aan de (potentiële) klanten.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »