Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Tape-Deal.com

Introductie

Bij Tape-deal.com kunt u onder meer terecht voor gaffa tape, hobby- en ducttape, isolatietape en verpakkingstape. Ook voor allerlei soorten ty-raps, klittenband, elastiek, koffers, multi-tools, werkhandschoenen, zaklampen, batterijen, span- en hijsbanden kunt u bij Tape-deal.com terecht.

De opdracht

Voor Tape-deal.com bouwden wij in het najaar van 2015 een compleet nieuwe webshop op basis van het Magento-platform. De bestaande webshop voldeed niet meer aan de wensen en bevatte bovendien diverse kleine foutjes waardoor de werking niet optimaal was. De nieuwe webwinkel is volledig responsive. We realiseerden tevens het nieuwe logo. Voor Tape-deal.com hebben we ook grafische uitingen gerealiseerd zoals visitekaartjes met daarop een kortingscode.

Bekijk nu de website: www.tape-deal.com.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »