Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Tape-Deal.com

Introductie

Bij Tape-deal.com kunt u onder meer terecht voor gaffa tape, hobby- en ducttape, isolatietape en verpakkingstape. Ook voor allerlei soorten ty-raps, klittenband, elastiek, koffers, multi-tools, werkhandschoenen, zaklampen, batterijen, span- en hijsbanden kunt u bij Tape-deal.com terecht.

De opdracht

Voor Tape-deal.com bouwden wij in het najaar van 2015 een compleet nieuwe webshop op basis van het Magento-platform. De bestaande webshop voldeed niet meer aan de wensen en bevatte bovendien diverse kleine foutjes waardoor de werking niet optimaal was. De nieuwe webwinkel is volledig responsive. We realiseerden tevens het nieuwe logo. Voor Tape-deal.com hebben we ook grafische uitingen gerealiseerd zoals visitekaartjes met daarop een kortingscode.

Bekijk nu de website: www.tape-deal.com.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »