Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Meulenberg Diervoeder

Introductie

Meulenberg Diervoeders is een bedrijf dat zowel bedrijven als particulieren in haar klantenportefeuille heeft. Meulenberg Diervoeder in Serooskerke op Walcheren levert onder meer paardenvoer, granen, voeders voor honden, katten en gevogelte. Ook levert men voer voor herkauwers, weide-afrasteringen, houtvezels, vlas en kunstmest.

De opdracht

De oude website van Meulenberg Diervoeder voldeed niet aan de eisen van de tijd. Ook was deze niet eenvoudig te beheren en daarom werd besloten Provicom Multimediadiensten een eigentijdse website met beheersysteem te laten realiseren. We ontwikkelden een nieuwe huisstijl en bouwden een website die in één oogopslag duidelijk maakt waarvoor mensen bij Meulenberg Diervoerder terecht kunnen. Ook wordt een duidelijke impressie gegeven van de winkel en is een grote Google Maps-kaart ingevoegd om de praktische ligging nabij de N57 te benadrukken.

Bekijk nu de website: www.meulenberg-diervoeder.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »