Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Meulenberg Diervoeder

Introductie

Meulenberg Diervoeders is een bedrijf dat zowel bedrijven als particulieren in haar klantenportefeuille heeft. Meulenberg Diervoeder in Serooskerke op Walcheren levert onder meer paardenvoer, granen, voeders voor honden, katten en gevogelte. Ook levert men voer voor herkauwers, weide-afrasteringen, houtvezels, vlas en kunstmest.

De opdracht

De oude website van Meulenberg Diervoeder voldeed niet aan de eisen van de tijd. Ook was deze niet eenvoudig te beheren en daarom werd besloten Provicom Multimediadiensten een eigentijdse website met beheersysteem te laten realiseren. We ontwikkelden een nieuwe huisstijl en bouwden een website die in één oogopslag duidelijk maakt waarvoor mensen bij Meulenberg Diervoerder terecht kunnen. Ook wordt een duidelijke impressie gegeven van de winkel en is een grote Google Maps-kaart ingevoegd om de praktische ligging nabij de N57 te benadrukken.

Bekijk nu de website: www.meulenberg-diervoeder.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »