Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Onze referenties

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »

Attent De Pekelinge, Oostkapelle

Supermarkt Attent De Pekelinge is gevestigd is op Ardoer-camping De Pekelinge in Oostkapelle. Je kunt hier terecht voor dagelijkse boodschappen.

Lees verder »

Autoleasecontract.nl, Tilburg

Een autoleasecontract beëindigen levert vaak een forse boete op. Via deze site kunt u het leasecontract aanbieden voor overname.

Lees verder »

Autowaspark Kuzee, Goes / Oost-Souburg

Kuzee beschikt ook over twee autowasparken: één aan de Pearyweg in Goes en één aan de Marie Curieweg in Oost-Souburg.

Lees verder »

Be on the move, Kamperland

Be on the Move verhuurt vanuit Kamperland fietsen en scooters om recreanten zo de mooiste plekjes van Zeeland te laten ontdekken.

Lees verder »

BHV Training Zeeland, Vlissingen

BHV Training Zeeland biedt zowel zeer professionele BHV trainingen als BHV-benodigdheden. Van brandblusser tot EHBO-koffer: u kunt het hier allemaal bestellen.

Lees verder »

Brasserie De Tijd, Westkapelle

De keuken van De Tijd is de gehele dag geopend en klanten kunnen daarom ook terecht voor lunch, diners en desserts. Bij De Tijd kunt u de vier elementen van de tijd beleven.

Lees verder »

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »

Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »

De Kibbeling, Westkapelle

In de gezellig ingerichte winkel van zeevishandel - eterij de kibbeling in Westkapelle kunt u terecht voor verse vis, maar ook om een hapje te eten.

Lees verder »

Delta Kunstgras, 's-Gravenpolder

Delta Kunstgras uit 's-Gravenpolder is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van kunstgras. Het werkgebied is Zeeland en West-Brabant.

Lees verder »

DJ Drive-in shows, Oost-Souburg

Al meer dan 25 jaar verzorgt DJ drive-in shows zeer uiteenlopende muzikale shows. Ook organiseert dit bedrijf allerlei swingende evenementen.

Lees verder »

Fastworld Computers, Oost-Souburg

Fastworld Computers is een kleinschalig automatiseringsbedrijf dat klanten bedient op het gebied van hard- en software.

Lees verder »

Garage Touw, Koudekerke

Garage Touw is opgericht in 1947 en gespecialiseerd in klassiekers/oldtimers en het importeren van auto's uit Duitsland.

Lees verder »

Garage Van Halst, Kamperland

Garage Van Halst in Kamperland is onderdeel van Bosch Car Service. U kunt er terecht voor onderhoud aan personenauto's, bedrijfswagens en campers.

Lees verder »

Haarstudio Dauwendaele, Middelburg

Haarstudio Dauwendaele biedt ook een breed pakket behandelingen, van verven tot stylen en van watergolven tot invlechten.

Lees verder »

Haarstudio Veersche Poort, Middelburg

Haarstudio Veersche Poort is een zusje van Haarstudio Dauwendaele. Deze kapperszaken zijn beiden gevestigd in Middelburg.

Lees verder »

Heer van Kruiningen, Yerseke

Deze gerestaureerde schelpenkotter uit 1925 neemt gasten mee op een ontdekkingstocht door het nationaal park Oosterschelde.

Lees verder »

Helen's Bakery, Middelburg

Helen's Bakery is gevestigd op de Mortiere en biedt heerlijke verse foodproducten.

Lees verder »

Het Goese Lederwaren Huis, Goes

Het Goese Lederwaren Huis verkoopt onder meer damestassen, klein lederwaren, schooltassen, reisartikelen, paraplu's en aktetassen.

Lees verder »

Hotel Duinoord, Vrouwenpolder

Hotel Duinoord is een gezellig familiehotel, gelegen onder aan de duinen ongeveer 1 km buiten het dorp Vrouwenpolder.

Lees verder »

HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »

Il Pranzo, Middelburg

Sinds januari 2015 kent het oude centrum van Middelburg een nieuwe, kleinschalige Italiaanse lunchroom: Il Pranzo. U kunt er onder meer terecht voor panini’s, pasta en ciabatta’s.

Lees verder »

Jeans Inn, Goes / H'Zand / M'burg / Terneuzen / Vlissingen

De uitgebreide kledingcollecties van Jeans Inn, waaronder natuurlijk ook heel veel jeans, bieden jou de mogelijkheid met de laatste mode en trends mee te gaan.

Lees verder »

Julsing Financieel Support, Vlissingen

Julsing Financieel Support biedt hulp en ondersteuning op financieel gebied voor een ieder die moeite heeft om zijn of haar financiële administratie op orde te krijgen of te houden.

Lees verder »

Klussenbedrijf Von Wasserthal, Middelburg

Klussenbedrijf Von Wasserthal bestaat sinds 1999 en voert zeer diverse werkzaamheden uit bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Lees verder »

Koolwijk Shipstores, Vlissingen

Koolwijk Shipstores is een scheepsleverancier en verzorgt een snelle levering van proviand, bonded-stores en overige stores.

Lees verder »

Kuzee Autologistiek, Vlissingen

De Kuzee Bedrijvengroep is een moderne dienstverlenende organisatie, die gericht is op de mobiliteit van het wegverkeer.

Lees verder »

Marja’s Beauty-Service, Oostkapelle

Schoonheidssalon Marja’s Beauty-Service in Oostkapelle geeft onder meer gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, workshops en massages.

Lees verder »

MEE West-Brabant, Breda / Roosendaal

MEE ondersteunt mensen met een beperking. Cliënten kunnen er terecht met vragen over o.a. opvoeding, studie, werken en wonen.

Lees verder »

Meedingen.nl, Sint-Annaland

Op Meedingen.nl vindt u informatie over bedrijven bij u in de buurt. U kunt als bezoeker profiteren van exclusieve aanbiedingen en veilingen.

Lees verder »

Meubelstoffeerderij Bischops, Vlissingen

Meubelstoffeerderij Bischops (voorheen Blankenburgh) is al jarenlang een begrip en kunt u inschakelen voor het (her)stofferen van uw meubelen.

Lees verder »

Meulenberg Diervoeder, Serooskerke (W)

Meulenberg Diervoeder levert onder meer dierenvoeders, weide-afrasteringen, houtvezels, vlas en kunstmest.

Lees verder »

Middelburgse Watersportdag, Middelburg

Er zijn ontelbaar veel manieren om van water je hobby te maken. In Middelburg kun je dit nader ontdekken tijdens de Middelburgse Watersportdag.

Lees verder »

Mikaya Fashion, Goes

Mikaya Fashion is gevestigd in Goes en Middelburg. Men biedt een eigenzinnige, stoere en vrouwelijke fashioncollectie.

Lees verder »

Minicamping Klein Zeeduin, Vrouwenpolder

Minicamping Klein Zeeduin ligt in Vrouwenpolder beschikt over 15 ruime plaatsen. Verder worden op het terrein ook een chalet en een appartement verhuurd.

Lees verder »

Minicamping Rustenpolder, Vrouwenpolder

Minicamping Rustenpolder in Vrouwenpolder heeft 25 plaatsen, verdeeld over 3 veldjes en ligt heerlijk landelijk en rustig met uitzicht op de duinen.

Lees verder »

Minnaar Wielersport, Middelburg

U kunt bij Minnaar Wielersport terecht voor een snelle racefiets, een stoere mountainbike en voor een sportieve fiets voor toertochten of vakanties.

Lees verder »

Modehuis Marita, Zaamslag / Zierikzee

Modehuis Marita is een damesmodezaak met vestigingen in Zaamslag en Zierikzee en heeft een groot assortiment kleding, tassen en accessoires.

Lees verder »

Peter Buteijn Fotografie, Vlissingen

Peter Buteijn is een gerenommeerde Zeeuwse fotograaf die vooral gespecialiseerd is in de luchtfotografie en trouwreportages.

Lees verder »

Pizzeria Mamma Mia, Middelburg

Deze Italiaan heeft als uitgangspunt heerlijke, dagverse gerechten tegen een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Men beschikt ook over een Panini-bar.

Lees verder »

Restaurant Valkenisse, Valkenisse

Restaurant Valkenisse ligt aan de Valkenisseweg in Biggekerke. Vlak naast de duinen en in het bos. U kunt hier genieten van de beste vis- en vleesspecialiteiten.

Lees verder »

Steketee Damesmode, Vlissingen

De uitgebreide collectie kleding van Steketee Damesmode is modern, stijlvol en fleurig. Bovendien is alles scherp geprijsd en van sublieme kwaliteit.

Lees verder »

Stichting Strandexploitatie Veere, Westkapelle

De SSV beheert, exploiteert en bewaakt de stranden tussen Dishoek en Vrouwenpolder, inclusief het Veersemeerstrandje.

Lees verder »

Stomerij Veldman, Goes / Middelburg / Vlissingen

Stomerij Veldman is al jarenlang full-serviceadres voor het deskundig wassen, stomen en repareren van al het textiel.

Lees verder »

Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »

Trainingscentrum Vlissingen, Vlissingen

Trainingscentrum Vlissingen biedt onder meer brandweertrainingen, BHV- en EHBO cursussen. Dat gebeurt zowel op het land als op het water.

Lees verder »

Uithaven Kamperland, Kamperland

Uithaven Kamperland is een uitgebreid centrum aan het Veerse Meer en herbergt zo’n 30 verschillende activiteiten voor jong en oud.

Lees verder »

Van der Endt Allroundtechniek, Yerseke

Van der Endt All-round techniek is een all-round organisatie welke is gespecialiseerd in de elektrotechnische branche. Men biedt een 24-uurs storingsservice.

Lees verder »

Van Dixhoornbrigade, Middelburg

De Van Dixhoornbrigade leidt kinderen, jongeren en volwassenen op voor erkende diploma's zwemmend redden. De eigen rampenploeg is 24/7 paraat.

Lees verder »

Van Keulen Transport, Middelburg

Bij de oprichting werden vrachten vervoerd middels paard en wagen. Inmiddels beschikt het bedrijf over een modern wagenpark.

Lees verder »

Van Loenen Afbouw, Zoutelande

Bij Van Loenen Afbouw uit Zoutelande kunt u terecht voor onder meer badkamerinstallaties, tegelwerk, stukadoren en sierpleisteren.

Lees verder »

Veiligstrand.nl, Middelburg

Het voorlichtingsproject Veiligstrand.nl moet voorkomen dat kinderen onnodig in problemen komen bij een dagje aan het strand.

Lees verder »

Verstelle Productions, Middelburg

Verstelle Productions is een verhuurbedrijf van licht-, audio- en rigging. Ook verzorgt men drive-inshows, levert men complete (truss)stands en installeert men apparatuur.

Lees verder »

Vrouwenpolder Strandbungalows, Vrouwenpolder

Vrouwenpolder Strandbungalows omvat 10 strandslaaphuisjes op het prachtige brede strand van Vrouwenpolder.

Lees verder »

Zeeuwse MTB-strandtocht, Scharendijke

Het 46 kilometer lange parcours van Zeeuwse MTB-strandtocht loopt van Scharendijke op Schouwen-Duiveland naar Westkapelle op Walcheren.

Lees verder »

Zeeuwse reddingsbrigades, Middelburg

In de rayoncommissie Zuid-West zijn de verschillende Zeeuwse reddingsbrigades verenigd. Zij geven onder meer opleidingen EHBO en zwemmend en varend redden.

Lees verder »


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »