Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» OVER ONS

Ons team

Provicom Multimediadiensten is in maart 2006 opgericht door Roland de Jong en Manfred Berrevoets. Sinds 2022 is het bedrijf volledig in handen van Roland de Jong. Manfred Berrevoets is nog wel als freelancer verbonden aan de onderneming.
 
Roland de Jong
»»
 Directeur/eigenaar
Roland heeft een journalistieke achtergrond. Hij volgde de HBO-opleiding Journalistiek bij Fontys in Tilburg en deed praktijkervaring op als redacteur bij het toenmalige Maximaal Televisie (nu CTV Zeeland). Roland is naast zijn taak als hoofdredacteur van HVZeeland.nl ook verantwoordelijk voor de creatieve zijde van de dienstverlening zoals grafische vormgeving, drukwerk en webdesign.

 

Remi Mesu
»»
 Journalist
Remi werkt sinds februari 2021 als calamiteitenverslaggever voor HVZeeland.nl, onderdeel van Provicom. Hij studeerde Journalistiek bij Fontys in Tilburg en deed tijdens zijn studie en daarna ervaring op bij verschillende mediabedrijven.

 

Eugène Harthoorn
»»
 Journalist
Eugène werkt sinds februari 2022 als calamiteitenverslaggever voor HVZeeland.nl, onderdeel van Provicom. Hij deed hiervoor ervaring op als freelance (112-)fotograaf.

 


LEES VERDER:  VACATURES »»


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »