Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» OVER ONS

Ons team

Provicom Multimediadiensten is in maart 2006 opgericht door Roland de Jong en Manfred Berrevoets.
 
Roland de Jong
»»
 Creatief directeur
Roland heeft een journalistieke achtergrond. Hij volgde de HBO-opleiding Journalistiek bij Fontys in Tilburg en deed praktijkervaring op als redacteur bij het toenmalige Maximaal Televisie (nu CTV Zeeland). Roland is verantwoordelijk voor de creatieve zijde van de dienstverlening. Hij houdt zich dan ook met name bezig met grafische vormgeving, drukwerk en webdesign.

 

Manfred Berrevoets
»»
 Commercieel directeur
Manfred volgde een opleiding in de ICT. Hij is verantwoordelijk voor de technische en commerciële zijde van de dienstverlening. Klanten hebben met name met hem te maken wanneer het gaat om een klus op ict-gebied. Manfred verzorgt ook de bedrijfsadministratie en is dus ook verantwoordelijk voor alles wat met offertes en facturen te maken heeft.

 


LEES VERDER:  VACATURES »»


» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »