Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» OVER ONS

Ons team

Provicom Multimediadiensten is in maart 2006 opgericht door Roland de Jong en Manfred Berrevoets.
 
Roland de Jong
»»
 Creatief directeur
Roland heeft een journalistieke achtergrond. Hij volgde de HBO-opleiding Journalistiek bij Fontys in Tilburg en deed praktijkervaring op als redacteur bij het toenmalige Maximaal Televisie (nu CTV Zeeland). Roland is verantwoordelijk voor de creatieve zijde van de dienstverlening. Hij houdt zich dan ook met name bezig met grafische vormgeving, drukwerk en webdesign.

 

Manfred Berrevoets
»»
 Commercieel directeur
Manfred volgde een opleiding in de ICT. Hij is verantwoordelijk voor de technische en commerciële zijde van de dienstverlening. Klanten hebben met name met hem te maken wanneer het gaat om een klus op ict-gebied. Manfred verzorgt ook de bedrijfsadministratie en is dus ook verantwoordelijk voor alles wat met offertes en facturen te maken heeft.

 


LEES VERDER:  VACATURES »»


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »