Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Over ons

Introductie

Provicom Multimediadiensten is in maart 2006 opgericht door Manfred Berrevoets en Roland de Jong. Het bedrijf werd letterlijk gestart op een zolderkamertje maar inmiddels bedient Provicom een groot aantal binnen- en buitenlandse klanten. Sinds 2022 is het bedrijf volledig in handen van Roland de Jong. Manfred Berrevoets is nog wel als freelancer verbonden aan de onderneming.
 
Aanvankelijk werden met name websites gemaakt maar later werd het dienstenaanbod flink uitgebreid. Bij Provicom komen alle facetten van internet, communicatie en vormgeving samen. Dat wil zeggen dat we onze klanten op zo veel mogelijk terreinen van dienst zijn zodat ze één partner hebben voor hun analoge en digitale uitstraling. Zo leveren we onder meer drukwerk maar ook websites en narrowcastingsystemen. Provicom levert ook journalistieke diensten en onderhoudt tevens de website HVZeeland.nl.
 

LEES VERDER:  ONS TEAM »»


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »