Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Over ons

Introductie

Provicom Multimediadiensten is in maart 2006 opgericht door Manfred Berrevoets en Roland de Jong. Het bedrijf werd letterlijk gestart op een zolderkamertje maar inmiddels bedient Provicom een groot aantal binnen- en buitenlandse klanten.
 
Aanvankelijk werden met name websites gemaakt maar inmiddels is het dienstenaanbod flink uitgebreid. Bij Provicom komen alle facetten van internet, communicatie en vormgeving samen. Dat wil zeggen dat we onze klanten op zo veel mogelijk terreinen van dienst zijn zodat ze één partner hebben voor hun analoge en digitale uitstraling. Zo leveren we onder meer drukwerk maar ook websites, applicaties en narrowcastingsystemen. Provicom levert ook journalistieke diensten en onderhoudt tevens de website HVZeeland.nl.
 

LEES VERDER:  ONS TEAM »»


» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »