Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Over ons

Introductie

Provicom Multimediadiensten is in maart 2006 opgericht door Manfred Berrevoets en Roland de Jong. Het bedrijf werd letterlijk gestart op een zolderkamertje maar is tegenwoordig gevestigd in een nieuwbouwpand op bedrijventerrein Mortiere in Middelburg. Inmiddels bedient Provicom een groot aantal binnen- en buitenlandse klanten.
 
Aanvankelijk werden met name websites gemaakt maar inmiddels is het dienstenaanbod flink uitgebreid. Bij Provicom komen alle facetten van internet, communicatie en vormgeving samen. Dat wil zeggen dat we onze klanten op zo veel mogelijk terreinen van dienst zijn zodat ze één partner hebben voor hun analoge en digitale uitstraling. Zo leveren we onder meer drukwerk maar ook websites, applicaties en narrowcastingsystemen. Daarnaast zijn wij onze klanten behulpzaam op ict-gebied.
 

LEES VERDER:  ONS TEAM »»


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »