Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Aanbieding responsive design

Het hebben van een responsive website wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen surfen op hun smartphone of tablet. Daarom nu een speciale actie wanneer ook u kiest voor een responsive design: Bij afname van een complete website betaalt u voor het responsive maken van uw website tijdelijk geen € 250,- maar slechts € 125,-. Vijftig procent korting dus! Bent u al websiteklant bij Provicom maar heeft u nog geen responsive design? Dan kunt u natuurlijk ook profiteren van deze actie.

Lees ook het achtergrondartikel uit ons bedrijfsmagazine van 2014 over de trends op websitegebied en het nieuwsbericht over Googles extra aandacht voor mobiele optimalisatie.

Deze aanbieding loopt nog tot en met 31 augustus 2015.


« Ga terug naar: Bedrijfsnieuws


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »