Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Let op: spookfacturen domeinnamen

Klanten met een website opgelet: Er worden de laatste tijd weer digitale spookfacturen verspreid voor domeinnaamregistraties. Bij de e-mails zit bovendien een bijlage met een virus.

Het gaat om e-mails met een vordering van € 93,50 van Intrum Justitia. De ontvanger zou nog een bedrag open hebben staan voor een domeinnaam maar dat is onwaar. Een e-mail die rijp is voor de prullenbak dus!

Provicom Multimediadiensten stuurt u doorgaans één keer per jaar een factuur voor de domeinnaam inclusief webhosting. Mocht betaling onverhoopt uitblijven, dan krijgt u meerdere herinneringen. Ontvangt u dus e-mails zoals die van Intrum Justitia, dan weet u dat het niet gaat om echte vorderingen. Zie ook het bericht bij de Fraudehelpdesk.


« Ga terug naar: Bedrijfsnieuws


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »