Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Provicom plaats eerste WiFi-mast

Provicom helpt haar klanten al bijna 10 jaar lang op allerlei ict-terreinen. We leggen ook regelmatig WiFi-netwerken aan. De afgelopen jaren hebben we ons hier steeds meer mee bezig gehouden. Desondanks beleefden we onlangs toch nog een primeur: We plaatsten voor het eerst een speciale WiFi-mast. Dat deden we bij Minicamping Rustenpolder in Vrouwenpolder. De campinggasten kunnen hierdoor op het gehele terrein volop genieten van draadloos internet.

Provicom Multimediadiensten heeft onlangs een standaardconcept ontwikkeld om uw (mini)camping te voorzien van een goed werkend WiFi-systeem. Hiervoor wordt op een centrale locatie een mast geplaatst. Deze mast wordt vervolgens voorzien van speciale apparatuur die het aanwezige hoofdsignaal verder verspreid over uw terrein. Dit signaal wordt via een straalverbinding vanaf uw hoofdlocatie (bijvoorbeeld het receptiegebouw) opgepikt en doorgestuurd naar de mast.

Vanaf daar wordt het dus verder verspreid naar uw gasten. De mast heeft een bereik van circa 100 meter rondom. Vaak is het plaatsen van één mast dus al voldoende om een dekkend signaal te creeëren. Heeft u een groot terrein of wordt dit gesplitst, bijvoorbeeld door bebouwing, dan kunnen meerdere masten worden geplaatst.

Heeft u geen goed werkend internetsignaal of onvoldoende bandbreedte? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Natuurlijk maken wij ook graag een afspraak om de mogelijkheden van ons totaalpakket persoonlijk met u door te spreken. Bel voor een afspraak!


« Ga terug naar: Bedrijfsnieuws


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »