Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Google let beter op mobiele optimalisatie

Foto: GoogleZoekmachinegigant gaat vanaf vandaag steeds beter letten op de geschiktheid van websites voor wat betreft het gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Dat meldt het bedrijf op haar officiële blog.

Google gaat bij het tonen van de zoekresultaten de ranking laten beïnvloeden door deze geschiktheid. Dit betekent dat het hebben van een mobiele of responsive website positief meeweegt op uw positie in de zoekmachine. En die is belangrijk want het aantal doorkliks neemt sterk af naarmate de website buiten de top 3 van resultaten te vinden is. De aanpassing geldt overigens alleen wanneer de zoekmachine wordt geraadpleegd vanaf een mobiel apparaat.

Via deze link kunt u zien of uw website geschikt is voor mobiel gebruik. Een negatieve uitslag? Provicom Multimediadiensten kan u helpen bij het geschikt maken van uw website. Klik hier voor meer informatie. Lees ook het achtergrondartikel uit ons bedrijfsmagazine van 2014 over de trends op websitegebied.


« Ga terug naar: Bedrijfsnieuws


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »