Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Nieuwsmedia

Provicom beheert twee nieuwssites. HVZeeland.nl brengt calamiteitennieuws en bestaat sinds 2003. Met 3,3 miljoen pageviews per maand is dit de grootste van de twee. De ander, Zeeuwseregio.nl, is gericht op het reguliere Zeeuwse nieuws en biedt bovendien een uitgebreide evenementenagenda.

Provicom Multimediadiensten beschikt over een eigen redactie en een dekkende 24/7 piketdienst voor de calamiteitenverslaggeving op HVZeeland.nl. Het gemaakte beeldmateriaal wordt overigens ook doorgezet naar regionale, binnenlandse en buitenlandse media zoals Omroep Zeeland, NOS, RTL en SBS.

HVZeeland.nl

HVZeeland.nl brengt haar bezoekers dagelijks nieuws en achtergronden rondom het thema veiligheid. Het gaat met name om verslaggeving in woord, beeld en geluid over calamiteiten zoals branden en ongevallen. HVZeeland.nl bestaat sinds oktober 2003 en is eigendom van Provicom Multimediadiensten. Met zo'n 3,3 miljoen paginaweergaves per maand en een bereik van 250.000 unieke bezoekers (Bron: Google Analytics (periode: januari 2013 t/m december 2013) is HVZeeland.nl één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Zeeuwseregio.nl

Zeeuwseregio.nl is een relatief nieuw Zeeuws nieuwsmedium en eigendom van Provicom Multimediadiensten. De website is sinds 11 maart 2009 online en biedt de Zeeuwse bevolking nieuws uit alle hoeken van de provincie. Er is een speciale businessrubriek en ook is er een uitgebreide agenda. Verder leest u op deze website dagelijks het weerbericht en vind u er een overzicht met files.


» Recent werk

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »