Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Nieuwsmedia

Provicom beheert twee nieuwssites. HVZeeland.nl brengt calamiteitennieuws en bestaat sinds 2003. Met 3,3 miljoen pageviews per maand is dit de grootste van de twee. De ander, Zeeuwseregio.nl, is gericht op het reguliere Zeeuwse nieuws en biedt bovendien een uitgebreide evenementenagenda.

Provicom Multimediadiensten beschikt over een eigen redactie en een dekkende 24/7 piketdienst voor de calamiteitenverslaggeving op HVZeeland.nl. Het gemaakte beeldmateriaal wordt overigens ook doorgezet naar regionale, binnenlandse en buitenlandse media zoals Omroep Zeeland, NOS, RTL en SBS.

HVZeeland.nl

HVZeeland.nl brengt haar bezoekers dagelijks nieuws en achtergronden rondom het thema veiligheid. Het gaat met name om verslaggeving in woord, beeld en geluid over calamiteiten zoals branden en ongevallen. HVZeeland.nl bestaat sinds oktober 2003 en is eigendom van Provicom Multimediadiensten. Met zo'n 3,3 miljoen paginaweergaves per maand en een bereik van 250.000 unieke bezoekers (Bron: Google Analytics (periode: januari 2013 t/m december 2013) is HVZeeland.nl één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Zeeuwseregio.nl

Zeeuwseregio.nl is een relatief nieuw Zeeuws nieuwsmedium en eigendom van Provicom Multimediadiensten. De website is sinds 11 maart 2009 online en biedt de Zeeuwse bevolking nieuws uit alle hoeken van de provincie. Er is een speciale businessrubriek en ook is er een uitgebreide agenda. Verder leest u op deze website dagelijks het weerbericht en vind u er een overzicht met files.


» Recent werk

Mikaya Fashion, Goes

Mikaya Fashion is gevestigd in Goes en Middelburg. Men biedt een eigenzinnige, stoere en vrouwelijke fashioncollectie.

Lees verder »
Garage Van Halst, Kamperland

Garage Van Halst in Kamperland is onderdeel van Bosch Car Service. U kunt er terecht voor onderhoud aan personenauto's, bedrijfswagens en campers.

Lees verder »
Stomerij Veldman, Goes / Middelburg / Vlissingen

Stomerij Veldman is al jarenlang full-serviceadres voor het deskundig wassen, stomen en repareren van al het textiel.

Lees verder »