Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Fotografie & videoproducties

Introductie

We leven in een visuele samenleving. Waar het vroeger nog dagen duurde voordat beeldmateriaal van wereldnieuws naar buiten kwam, gebeurt dat tegenwoordig met één klik op de knop via social media. Bijna iedereen heeft, mede door de opkomst van smartphones, de beschikking over een fotocamera met bovendien zelfs vaak een videofunctie. Desondanks blijft, zeker bij bedrijven, de behoefte aan professionele foto- en videoreportages bestaan. Zet u fotografie of video in om een (potentiële) klant te overtuigen, dan wilt u natuurlijk wel dat uw boodschap professioneel overkomt. Provicom kan daar voor zorgen. Van nieuwsreportage tot commercial, Provicom verzorgt de fotografie en maakt voor u de videoproductie. Ons team heeft jarenlange video-ervaring en is inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten.

Bedrijfsfilms

Videofragmenten worden ook in het bedrijfsleven steeds vaker ingezet om een boodschap over te brengen. Alleen al aan het grote aantal organisaties dat vertegenwoordigd is op videoplatform Youtube is te zien dat video's steeds belangrijker worden. 43% van de bekeken video's is bovendien een bedrijfsvideo. Onderzoek van Animoto geeft aan waarom video's zo belangrijk zijn. Maar liefst 73% van de mensen is meer bereid tot een aankoop na het bekijken van een video die de werking van het product of de service uitlegt. En 96% van de consumenten geeft aan video's handig te vinden bij het maken van de aankoopbeslissing. Daarnaast vindt 77% een bedrijf met online video's meer betrokken bij de klant. In de afgelopen jaren maakten wij ook voor bedrijven uiteenlopende videoproducties. Lees verder.

Journalistieke videoproducties

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot dé vaste leverancier van Zeeuws calamiteitennieuws voor Omroep Zeeland. Ook zijn wij correspondent voor SBS6' Hart van Nederland en werken wij regelmatig voor ANP Video, NOS Journaal en RTL Nieuws. Wij werken ook samen met Belgische omroepen als VRT en VTM. Wij zijn gespecialiseerd in het zogeheten 112-nieuws, maar natuurlijk maken wij ook regelmatig reportages en programma's met een politiek, commercieel, informatief of amuserend karakter. Sinds enkele jaren beschikt Provicom Multimediadiensten over een eigen videomontagewagen. Sinds juni 2013 is de videomontagewagen voorzien van een satellietverbinding. Hiermee kunnen beelden nog beter en sneller worden doorgezet. Ons team staat 24/7 voor u klaar!

Persfotografie

Wij maken geregeld op zowel freelance- als opdrachtbasis foto's voor diverse lokale en landelijke klanten. Onze fotografen zijn uitgerust met professionele Canon en Nikon-spiegelreflexcamera's. De medewerkers zijn allemaal in het bezit van een Landelijke Politieperskaart, welke nodig kan zijn bij het vervaardigen van de foto's. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor archiefmateriaal uit onze beeldbank met daarin veel foto's uit de provincie Zeeland.

VHS-Videobanden omzetten naar DVD

Opnames op videocassettes lopen naar mate deze ouder worden gevaar. Het beeld op de banden verslechtert en na vijf tot tien jaar zijn beelden vaak vrijwel niet of nauwelijks meer om aan te zien. Jammer, want voor relatief lage kosten kunt u het oude materiaal om laten zetten naar DVD. Lees verder.


LEES VERDER:  BEDRIJFSFILMS »»


» Recent werk

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »