Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Stomerij Veldman

Introductie

Stomerij & Wasserij Veldman beschikt over drie locaties: één in Goes, één in Middelburg en één in Vlissingen. Daarnaast zijn er verspreid over de provincie ook nog talloze afgiftepunten (depots). U kunt hier terecht voor het deskundig wassen, stomen en repareren van textiel.  Zowel particulieren als zakelijke klanten worden door Veldman geholpen bij onder meer het reinigen van kleding, dekbedden, vloerkleden, tapijten, gordijnen en schoonloopmatten.

De opdracht

Voor Stomerij Veldman maakten wij in de zomer van 2014 flyers met een perforatie waardoor er een scheurstrook is ontstaan. Op de scheurstrook een speciale aanbieding. De flyers zijn in een grote oplage huis-aan-huis verspreid op Zuid-Beveland. Wij verzorgden het ontwerp, de druk en de verspreiding.

Deze stomerij was na het beëindigen van een franchiseformule in 2016 toe aan een eigen, nieuwe website. Aan ons de taak om alle informatie over de diensten helder in beeld te brengen binnen de kaders van de geldende huisstijl. Wij verzorgden ook de fotografie en leverden naast een nieuwe website ook visitekaartjes en folders.

Bekijk nu de website: www.stomerijveldman.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Recent werk

Mikaya Fashion, Goes

Mikaya Fashion is gevestigd in Goes en Middelburg. Men biedt een eigenzinnige, stoere en vrouwelijke fashioncollectie.

Lees verder »
Garage Van Halst, Kamperland

Garage Van Halst in Kamperland is onderdeel van Bosch Car Service. U kunt er terecht voor onderhoud aan personenauto's, bedrijfswagens en campers.

Lees verder »