Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Over ons

Introductie

Provicom Multimediadiensten is in maart 2006 opgericht door Manfred Berrevoets en Roland de Jong. Het bedrijf werd letterlijk gestart op een zolderkamertje maar is tegenwoordig gevestigd in een nieuwbouwpand op bedrijventerrein Mortiere in Middelburg. Inmiddels bedient Provicom een groot aantal binnen- en buitenlandse klanten.
 
Aanvankelijk werden met name websites gemaakt maar inmiddels is het dienstenaanbod flink uitgebreid. Bij Provicom komen alle facetten van internet, communicatie en vormgeving samen. Dat wil zeggen dat we onze klanten op zo veel mogelijk terreinen van dienst zijn zodat ze één partner hebben voor hun analoge en digitale uitstraling. Zo leveren we onder meer drukwerk maar ook websites, applicaties en narrowcastingsystemen. Daarnaast zijn wij onze klanten behulpzaam op ict-gebied.

Niet alleen het dienstenaanbod is de afgelopen jaren gegroeid, ook het personeelbestand is uitgebreid. In augustus 2012 werd het eerste vaste personeelslid aangenomen. Later is daar een applicatie-ontwikkelaar aan toegevoegd. Provicom is sinds 2009 door de kenniscentra ECABO en GOC aangemerkt als erkend leerbedrijf. Sinds 2007 zijn bij ons een kleine 10 stagiairs werkzaam geweest van verschillende MBO- en HBO-opleidingen.
 

LEES VERDER:  ONS TEAM »»


» Recent werk

Mikaya Fashion, Goes

Mikaya Fashion is gevestigd in Goes en Middelburg. Men biedt een eigenzinnige, stoere en vrouwelijke fashioncollectie.

Lees verder »
Garage Van Halst, Kamperland

Garage Van Halst in Kamperland is onderdeel van Bosch Car Service. U kunt er terecht voor onderhoud aan personenauto's, bedrijfswagens en campers.

Lees verder »
Stomerij Veldman, Goes / Middelburg / Vlissingen

Stomerij Veldman is al jarenlang full-serviceadres voor het deskundig wassen, stomen en repareren van al het textiel.

Lees verder »