Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Google let beter op mobiele optimalisatie

Foto: GoogleZoekmachinegigant gaat vanaf vandaag steeds beter letten op de geschiktheid van websites voor wat betreft het gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Dat meldt het bedrijf op haar officiële blog.

Google gaat bij het tonen van de zoekresultaten de ranking laten beïnvloeden door deze geschiktheid. Dit betekent dat het hebben van een mobiele of responsive website positief meeweegt op uw positie in de zoekmachine. En die is belangrijk want het aantal doorkliks neemt sterk af naarmate de website buiten de top 3 van resultaten te vinden is. De aanpassing geldt overigens alleen wanneer de zoekmachine wordt geraadpleegd vanaf een mobiel apparaat.

Via deze link kunt u zien of uw website geschikt is voor mobiel gebruik. Een negatieve uitslag? Provicom Multimediadiensten kan u helpen bij het geschikt maken van uw website. Klik hier voor meer informatie. Lees ook het achtergrondartikel uit ons bedrijfsmagazine van 2014 over de trends op websitegebied.


« Ga terug naar: Bedrijfsnieuws


» Recent werk

Mikaya Fashion, Goes

Mikaya Fashion is gevestigd in Goes en Middelburg. Men biedt een eigenzinnige, stoere en vrouwelijke fashioncollectie.

Lees verder »
Garage Van Halst, Kamperland

Garage Van Halst in Kamperland is onderdeel van Bosch Car Service. U kunt er terecht voor onderhoud aan personenauto's, bedrijfswagens en campers.

Lees verder »
Stomerij Veldman, Goes / Middelburg / Vlissingen

Stomerij Veldman is al jarenlang full-serviceadres voor het deskundig wassen, stomen en repareren van al het textiel.

Lees verder »