Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Welkom op onze nieuwe website!

Hartelijk welkom op onze nieuwe website. De afgelopen tijd hebben wij 'in het diepste geheim' niet alleen hard gewerkt aan de websites, narrowcastingsystemen, applicaties, folders, flyers en videoproducties voor onze klanten. We hebben ook een compleet nieuwe website gemaakt voor onszelf. En eerlijk gezegd: Dat was wel nodig ook! Want waar we voor onze klanten responsive designs maakten was onze eigen site nog steeds niet geschikt gemaakt voor het gebruik op mobiele telefoons en tablets. Met de komst van deze nieuwe site is dat natuurlijk wel het geval.

Ook onze referentiepagina is weer helemaal up-to-date. Want wie dacht dat we de afgelopen maanden hebben stilgezeten heeft het mis: we hadden het (gelukkig!) zo druk met werk voor klanten dat we er nauwelijks aan toekwamen om te melden wat we allemaal hadden gedaan. Bekijk daarom nu het nieuwe overzicht.
 
Natuurlijk is een website nooit af. Ook de onze niet. De komende tijd gaan we de website nog verder invullen. In de tussentijd helpen we natuurlijk ook nog onze klanten. En die gaan (bijna) altijd voor. Dus: Wilt u uw eigen website, drukwerk, narrowcastingsysteem of desnoods hele bedrijfsnetwerk op laten frissen? Dat kan! We maken voor u graag een vrijblijvende offerte! Neem nu contact op.


« Ga terug naar: Bedrijfsnieuws


» Recent werk

Mikaya Fashion, Goes

Mikaya Fashion is gevestigd in Goes en Middelburg. Men biedt een eigenzinnige, stoere en vrouwelijke fashioncollectie.

Lees verder »
Garage Van Halst, Kamperland

Garage Van Halst in Kamperland is onderdeel van Bosch Car Service. U kunt er terecht voor onderhoud aan personenauto's, bedrijfswagens en campers.

Lees verder »
Stomerij Veldman, Goes / Middelburg / Vlissingen

Stomerij Veldman is al jarenlang full-serviceadres voor het deskundig wassen, stomen en repareren van al het textiel.

Lees verder »